Child's Play

De levensgevaarlijke pop Chucky keert terug in zijn eigen serie. De makers hebben bekendgemaakt dat de opnames van de Child’s Play-serie begonnen zijn.

Bedenker Don Mancini maakte op Twitter bekend dat de opnames van de nieuwe serie op 1 april gestart zijn. Klinkt verdacht, maar het is echt geen grap!

De opnames van de show hadden eigenlijk al lang afgerond moeten zijn, maar zoals zo vaak afgelopen jaar strooide de coronacrisis roet in het eten.

Article continues after the ad

Of de nieuwe serie Child’s Play heet, of Chucky, is op dit moment nog niet bekend. Wat we wél weten zijn een paar details van het verhaal van de serie. Het nieuwe verhaal sluit aan op de 'klassieke' Child's Play-films, en negeert de reboot uit 2019. Bij het maken van deze film was Don Mancini niet betrokken, en hoewel het een aardige film was was het geen groot succes.

Chucky: de serie!

De bezeten Chucky-pop ligt aan het begin van de serie op een rommelmarkt. Nadat hij wordt verkocht gebeuren er rare dingen in het stadje, waaronder een paar gruwelijke moorden. Vrienden én vijanden komen op het nieuws af, waardoor het bestaan van Chucky mogelijk bekend wordt. Daarnaast zien we in flashbacks een jonge Charles Lee Ray veranderen in een gevaarlijke psychopaat.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

De nieuwe horrorserie staat gepland voor de herfst van 2021. In eerste instantie verschijnt Chucky/Child’s Play op SyFy, dus we weten nog niet precies wanneer we de gestoorde pop in Nederland kunnen kijken.