Dionne Stax

Dionne Stax wordt de nieuwe presentatrice van woonprogramma Droomhuis Gezocht en vervangt de huidige presentator Sybrand Niessen. 

Droomagenda gezocht

De presentatrice neemt het programma over van Sybrand Niessen omdat hij volgens Omroep MAX een overvolle agenda heeft. “Na al die seizoenen is het tijd om het stokje over te dragen. Ik heb jarenlang prachtige reizen mogen maken en mensen kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis”, zegt hij. Zijn co-host Carrie ten Napel blijft de show overigens nog wel presenteren, dus Dionne hoeft niet gelijk in haar eentje in het diepe te springen. 

Sybrand pakt de koffers 

Sybrand helpt al vanaf 2010 mensen met het zoeken naar een droomhuis in het buitenland. Gelukkig is hij niet vies van een goed afscheid. Komend seizoen is hij nog een keer in de eerste aflevering te zien als hij met oud-kandidaten gezellig terugblikt op de vorige seizoenen. 

Article continues after the ad

Housewarming

In juni maakte Dionne een grote switch: ze sprong van de AVROTROS naar Omroep MAX. Daar begon ze met de presentatie van Van Onschatbare Waarde. Naast Droomhuis Gezocht wordt ze ook het gezicht van de opera talentenjacht ARIA

Dionne is niet de enige presentatrice die met een nieuw avontuur begint. Patty Brard krijgt een nieuw programma, waar ze huizen gaat opknappen.

Droomhuis Gezocht is vanaf 29 november te zien op Omroep MAX.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.