Will Smith als Deadshot in Suicide Squad

Vijf jaar geleden maakte Will Smith zijn debuut in het DC-filmuniversum met Suicide Squad. Hierin speelde hij de rol van de roemruchte huurling Deadshot. Inmiddels kunnen we alweer uitkijken naar het vervolg op deze kaskraker. Smith is echter in geen velden of wegen te bekennen. Dit weekend gaf Peter Safran, producer van The Suicide Squad, openheid van zaken over de afwezigheid van de populaire acteur.
 


Guardians of the Galaxy vol. 3

“Uiteindelijk bleek het toch te ingewikkeld om de planning rond te krijgen”, vertelt The Suicide Squad-producent bij Cinemablend. “We moesten echt in september beginnen met de opnames, omdat regisseur James Gunn alweer getekend had voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Toen bleek dat Will Smith in die periode niet beschikbaar was, was het een uitgemaakte zaak.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Margot & Idris & Sly

Ondanks de afwezigheid van Will Smith als Deadshot, valt er weinig af te dingen op de cast van dit DC-vervolg. Zo maken onder anderen Margot Robbie, Idris Elba, John Cena en Sylvester Stallone hun opwachting in deze prettig gestoorde superheldenfilm. Volgende maand kunnen we het eindresultaat zien: The Suicide Squad draait vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen.