Theo in Big Brother

Big Brother 2021 is nu echt ten einde. Winnares Jill is zo'n 70.000 euro rijker en de overige deelnemers genoten nog voor een laatste keer van elkaar en het huis. Toch misten we massaal 'Terror Theo' tijdens de live-finale! Want: waarom was hij er niet?

Article continues after the ad

Er werd gisteravond al flink gespeculeerd: had hij een positieve coronatest of mocht hij er niet bij zijn van de productie na zijn waarschuwingen? Niets van dit alles. De veelbesproken deelnemer had er gewoon geen zin in!

'Geestdodende tv'

Theo is er duidelijk klaar mee, en dat al een hele tijd. "De oude Big Brother vond ik spectaculairder, leuker om naar te kijken. Misschien ook wel door de mengelmoes aan mensen die er toen in zaten. Ik kijk er bijna niet meer naar, alleen nog naar de live-uitzendingen. Ik vind het echt geestdodend om naar te kijken", schemerde hij kortgeleden door op zijn socials. De kandidaat met het hart op de tong is dan ook onverbiddelijk. "Alle spellen die erin zitten: ik vind het nergens over gaan. Krijgen ze een keer een feestje, of een ditje en een datje. Ja, prima, maar ze hadden het wel wat spectaculairder mogen maken." 

En dat commentaar komt zeker niet uit de lucht vallen

Theo, Big Brother

Reactie van RTL

RTL en het Belgische GoPlay liggen er overigens niet wakker van. "Theo is Theo, en hij heeft - net als iedereen - recht op zijn mening. Theo was gisteren niet in de liveshow aanwezig, ook dat is een keuze die wij vanzelfsprekend respecteren", aldus de zender, die uitkijkt naar een tweede seizoen. "Een nieuwe reeks zijn we zeker aan het onderzoeken, waarbij we goed zullen kijken naar alle lessen uit deze editie." Maar fans moeten niet te snel juichen; het kan nog wel even duren. "Het huis blijft nog even staan, maar niet om snel weer bewoond te worden. Ik denk dat, als het terugkomt, de tijd daarvoor pas over een jaar rijp is."

Wie Big Brother toch niet helemaal kan missen, kan vanaf vanavond genieten van Big Brother Australia om 21.30 uur op RTL5.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: