Ruben Nicolai

Een tijdje geleden was Ruben Nicolai écht een vast RTL Boulevard-gezicht, maar die tijd ligt ver achter ons. De The Masked Singer-presentator liet zich al eerder uit over zijn opvallende afwezigheid en komt nu met een update!

Article continues after the ad

De 'koning van RTL' onthult in de nieuwe editie van Veronica Magazine dat hij waarschijnlijk pas in 2021 weer achter de roddeldesk staat. Nee, hij is dus niet gestopt!

Druk, druk, druk

Ruben zat de afgelopen tijd vol in de opnames van LEGO Masters, De Erfgenaam (nu te zien) en werkt nu uiteraard aan tv-hit The Masked Singer, die deze maand weer op RTL 4 komt. Hij is nogal druk. Te druk voor Boulevard. "Dat kwam door het schema. Aan het begin van het jaar was ik druk, toen kwam corona", legt Ruben uit. Maar... er ging blijkbaar ook iets mis.

Foutje, bedankt

Door een foutje is "het restje van de zomer" naar iemand anders gegaan, aldus de presentator. "En dit najaar ben ik ook weer druk. Maar het zal vanzelf wel weer komen, in 2021 waarschijnlijk." Tot die tijd kunnen we ons verheugen op The Masked Singer. Maar hoe gaan we raden welke BN'er in zo'n hysterisch kostuum zit?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welke karakters zullen dit zijn? Raad mee in de comments! 🎭

Een bericht gedeeld door The Masked Singer Nederland (@themaskedsingernederland) op


The Masked Singer ontrafelen!

Ruben komt in Veronica Magazine met een heus stappenplan om te kunnen raden welke bekende Nederlander ons voor de gek houdt in zo'n uitzinnig pak. Let je even op? Goed, daar gaat 'ie. Stap 1: “Doe je ogen dicht en probeer te bedenken waar je die stem eerder hebt gehoord.” Stap 2: “Let op de bewegingen. Hoe loopt iemand de studiovloer op? Welk postuur kun je daarbij bedenken? Is het meer Quinty Trustfull of Rintje Ritsma?” En, tot slot: Stap 3! “Wed thuis. Geen tip waardoor je het sneller raadt, maar het maakt het wel leuker. ‘Als hier níet Noraly Beyer in zit, doe ik de hele week de afwas’. Dat soort dingen.

Het tweede seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 25 september om 20:00 uur acht weken lang te zien bij RTL 4.