Het zal je niet ontgaan zijn: volgende maand gaat het derde seizoen van Stranger Things van start. Ondertussen praat Henny Huisman je even bij over de vorige seizoenen!

Marketingmachine

Met het derde seizoen van Stranger Things in het vooruitzicht, draait de marketingmachine van Netflix op volle toeren. We dachten dat het hoogtepunt wel was bereikt met de opening van een heuse Stranger Things-experience op Utrecht Centraal, maar niets is minder waar. Vandaag verscheen een video op Facebook die de eerste twee seizoenen samenvat. En die wordt gepresenteerd door iemand die de 80s meer dan bewust heeft meegemaakt!

Article continues after the ad

 

VHS-kwaliteit

In de video is te zien dat de samenvatting wordt gepresenteerd door niemand minder dan Henny Huisman. In een lekker lullig decortje praat hij je bij over wat er de vorige seizoenen is gebeurd in deze Netflix-serie. De krakkemikkige VHS-kwaliteit van de video maakt het helemaal af! Eén puntje van kritiek: in de 80s zeiden we gewoon ‘samenvatting’ in plaats van ‘recap’. Niettemin is dit een cross-over die we nooit hadden zien aankomen. Volgende week: Andries Knevel over het laatste seizoen van Lucifer!