Sylvia en Freddy MAFS

Oh nee! Married At First Sight-deelnemer Freddy lag een paar dagen in het ziekenhuis. Gelukkig was het niet zo heel ernstig.

Hij werd geopereerd aan zijn knie en dat stond al een tijdje gepland. Inmiddels is hij alweer thuis aan het herstellen met een nieuw knie en maakt Freddy het goed. Op social media deelde de MAFS-kandidaat een opgewekte foto na zijn operatie. In het ziekenhuisbed steekt hij zijn duim omhoog en hij laat weten dat hij nu ‘even uit de roulatie’ te zijn.

Freddy en Sylvia

De operatie komt na een zware periode. In Married At First Sight vond Freddy de liefde en trouwde hij met Sylvia, maar hun avontuur nam al snel een verdrietige wending. Sylvia bleek longkanker te hebben. Aan het begin van de diagnose wilden ze wel getrouwd blijven. Hun huwelijk heeft het echter niet volgehouden.

Article continues after the ad

MAFS

Freddy heeft nog niemand anders aan de haak geslagen, maar de ene na de andere MAFS-kandidaat schreeuwde deze week van de daken dat ze weer gelukkig zijn in de liefde. Zo kwam naar buiten dat deelnemers Monique en Lars weer helemaal in de wolken zijn. Ennuh… bloeit er ook iets op tussen Aron en oud-deelnemer Chantal?

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: