Central Park Festival 2019

Central Park Festival maakt snel naam in de festivalscene. Dit jaar hebben ze o.a. Bløf, Kaiser Chiefs, Di-Rect, De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex op het programma staan. De prachtige weide van het Strijkviertel in Utrecht zal 25 mei podium bieden aan deze kleurrijke selectie acts.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Het nieuwste popfestival

Het festivallandschap van Utrecht kenmerkte zich jarenlang door vele dancefestivals en culturele evenementen, maar er was tot 2017 nog een lege plek in te kleuren als het op popfestivals aankwam. Dat vonden Huub van de Vecht en Arthur Vlendré, organisatoren van het nieuwste popfestival: Central Park! En vanaf 25 mei a.s. barst het weer los! 

Het popspektakel biedt de bezoeker een sexy combinatie van ontspanning en muziek: onder het genot van hapjes uit de picknickweide en wijn van de Fontein Wijnbar kun je je heupen losgooien op maar liefst 18 artiesten uit de top van de popmuziek. Met slechts drie stages is het festival lekker overzichtelijk. Geen gedoe met ingewikkelde timetables of heen en weer rennen tussen stages.

Onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience treden op tijdens Central Park Festival.

Ronnie Flex & Deuxperience

Central Park is een festival in het hart van Nederland met klinkende namen uit de (hoofdzakelijk Nederlandse) popscene. Organisator Huub: “Ik vind Central Park een van de mooiste stadsparken van de wereld: het is authentiek, het straalt allure uit. En dat midden in het hectische Manhattan!” Een festival in een romantische parksetting is een gouden combinatie.

Nóg groener

Bovendien heeft Central Park duurzaamheid hoog in het vaandel staan: “Wij gebruiken geen energieslurpend conventioneel licht, maar ledverlichting voor zowel de lichtshows als terreinverlichting. Aggregaten staan alleen aan, als ze ook nodig zijn” zo luidt de toelichting op hun website. Toch is het de organisatie nog lang niet groen genoeg: “In samenwerking met ‘Green Events’ gaan we op aankomende editie een nulmeting uitvoeren waarbij we voor de toekomst kunnen nagaan welke facetten binnen het festival we nog meer kunnen verduurzamen. Zo kunnen we Central Park in de toekomst nog groener maken!”

Ook BLØF is bevestigd voor Central Park Festival.

BLØF

Kort samengevat is Central Park bij uitstek een festival waar je een keer geweest moet zijn. Het ligt op de meest centrale plek van ons land, dus is voor niemand écht ver reizen. Het biedt geweldige muziek, lekker eten en mooie wijnen om een dagje bourgondisch te genieten van al dat ons festivalland te bieden heeft. Dat alles is de simpele optelsom waaruit maar 1 ding blijkt: iedereen zou een keer naar Central Park Festival moeten gaan.

More content below the advertising