Fotograaf
Instagram @jadaborsato

Marco Borsato moet nog steeds dealen met allerlei wilde geruchten over zijn liefdesleven, maar rondom zijn dochter Jada speelt ook onzin, zo blijkt. Een van haar Insta-volgers dacht namelijk dat de zangeres nooit mee mocht doen aan The Voice Kids omdat paps in een van de rode draaistoelen zat...

Article continues after the ad

De 18-jarige Borsato-telg hield een Insta-vragenrondje en daar kwam iemand met de volgende aanname: "Dat je van je vader niet mee mocht doen aan The Voice Kids omdat hij in de jury zat." Klopt dat eigenlijk wel? Nou, nee, helemaal niet!

'Wilde zelf niet meedoen'

Als beginnend zangeres is Kids of de reguliere Voice natuurlijk een flinke springplank, maar Jada zag het niet zitten. "Niet waar. Ik wilde ZELF nooit mee doen aan The Voice Kids/The Voice of Holland." Heeft het dan helemaal niets met haar vader te maken? Jawel, een beetje. "Onder andere omdat m’n vader in de jury zat, en omdat ik altijd voelde dat dat niet mijn pad was."

'Niet mijn weg'

"Dat is voor mij persoonlijk, heeft niks met anderen te maken", legt Jada uit. "Veel vrienden en kennissen van mij hebben meegedaan aan het programma en ik ben zo ongelofelijk trots op ze, het heeft voor hen iets onwijs moois gebracht, maar voor mij persoonlijk is het niet m’n weg." Zingen staat tegenwoordig trouwens op een laag pitje. "Ik ben momenteel heel druk bezig met school, zodat ik mijn diploma kan halen en heb daardoor weinig tijd voor zingen en de dingen die ik leuk vind. Maar ik ben er absoluut nog wel mee bezig en zodra ik klaar ben met school ben ik van plan daar veel tijd in te steken."