Sylvie Meis en Rafael van der Vaart

Ex-liefjes Sylvie Meis en Rafael van der Vaart gaven recent opeens sámen een interview! Het ging om hun zoon Damián die bij zijn vader in Denemarken gaat wonen. Door deze plotselinge hereniging vroegen wij ons af: waarom gingen zij ook alweer scheiden?

Daarvoor moeten we terug naar begin 2013. Of, nou ja, eigenlijk wat eerder. Want op oudejaarsavond 2012 ging het he-le-maal mis in huize ‘Raf en Syl’. De twee vormden sinds 2003 een koppeltje en stapten in 2005 in het huwelijksbootje. Zeven jaar later klapte het huwelijkssprookje definitief ineen en het feest deed de spreekwoordelijke emmer overlopen.

Klap

Rafael had Sylvie op dat bewuste feestje namelijk een klap verkocht. Hij sloeg zijn toenmalige vrouw tijdens een ruzie in het bijzijn van andere gasten. “Dat was erg dom van me”, reageerde Rafael later in de Duitse krant Bild. “En dat had nooit mogen gebeuren.” In hetzelfde interview geeft Sylvie aan dat ze hem heeft vergeven.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry, I can’t hear you over the volume of my hair 😜💖 #WerbungwegenMarkenverlinkung #sylviexGL #greatlengths

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op


Scheiding

Maar het huwelijk was al niet meer te redden. Ze groeiden in de zomer van 2012 uit elkaar. “Het is een geleidelijk proces geweest dat nog maar moeilijk te stoppen was”, aldus Sylvie. Maanden later gaf Sylvie een ander interview. In Privé klapte ze uit de school over haar huwelijk. “Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte (ze leed aan borstkanker, red), alleen maar bezig geweest met overleven.

Sabia

Wat volgde na het beruchte oudejaarsfeest? Een ongekende mediastorm. Belangrijke speler daarin was natúúrlijk Sabia Boulahrouz. Sylvie’s ex-bestie knoopte op een gegeven moment een relatie aan met Rafael. Of andersom, dat weten we niet. Ondertussen begon het grote moddergooien tussen de twee oud-vriendinnen en begon ook een lange periode vol verwijten, geruchten en nare uitspraken. Sylvie’s korte relatie met zakenman Guillaume – die daarna ook nog een bak ellende over haar uitstortte in de showbizzmedia – hielp natuurlijk niet mee aan het hele verhaal.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a good day to have a good day 🧿

Een bericht gedeeld door Sabia Boulahrouz | Official (@sabia_boulahrouz) op


Huidige levens

Sinds hun officiële scheiding in begin 2013 is er héél veel gebeurd in de levens van het voormalige showbizzkoppel. Het hoofdstuk-Sabia is zo goed als afgesloten en Sylvie lijkt nu, na meerdere relaties, haar grote liefde te hebben gevonden in kunstenaar Niclas Castello – met wie ze zelfs gaat trouwen! Ook Rafael vond zijn soulmate. Hij is sinds 2016 samen met top-handbalster Estavana Polman, met wie hij dochtertje Jesslynn kreeg. Ze vormen nu een happy family in Denemarken waar Rafaels zoon Damián binnenkort ook deel van uitmaakt!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday my love❤️ #37maardatzoujenietzeggen #letsmakeitagoodone @rafaelvdvaart

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

 

Article continues after the ad