Hoera! Het was vandaag dubbel feest voor Tommie Christiaan! De musicalster is namelijk niet alleen twee jaar samen met zijn vriendin Jamie Dors, ook maakte het stel bekend binnenkort papa en mama te worden.

Tommie Christiaan wordt vader

“Zien jullie dat minibuikje? Vandaag op ons 2-jarige jubileum willen we graag met iedereen delen dat we papa en mama worden”, zo maakten Dancing On Ice-Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie Dors vandaag via Instagram wereldkundig dat ze binnenkort een kindje mogen verwachten. En daar zijn de twee dolgelukkig mee: “Onze grootste wens komt uit en we zijn zo dankbaar en gelukkig dat we dit mogen meemaken”. Het zijn echter niet alleen de aanstaande vader en moeder die een gat in de lucht springen; hun familie en vrienden kunnen hun blijdschap ook niet verhullen. Klik maar eens naar rechts op onderstaande foto:

Tommie Christiaan en Jamie twee jaar samen

Volgens Tommie gaat het super goed met zijn vriendin Jamie en genieten ze enorm van de zwangerschap. Het stel leerde elkaar kennen via de musical On Your Feet, waar ze alle twee in speelden. Daarnaast was de aanstaande moeder ook al eens te zien in een videoclip van de zanger. Het is overigens niet de eerste keer dat Tommie vader wordt. De musicalster kreeg eerder al dochtertje Lily met actrice Michelle Splietelhof.

Article continues after the ad

Tommie en Jamie zijn in goed gezelschap! Er zijn namelijk nog veeeeeel meeeer BN’ers in blijde verwachting! Neem bijvoorbeeld MAFS-Sanne en Jelka van Houten.