Leontine Borsato, scheiding, Valentijn

Als we de bron van Weekblad Weekend mogen geloven, gaat het niet zo goed met Leontine Borsato. Een 'vriendin' van de presentatrice uit haar zorgen.

Article continues after the ad

Wie wil weten hoe het met Leontine gaat na de scheiding, moet voorbij de 'perfecte' Instagram-foto's kijken, zo laat de insider van weekblad Weekend weten. "Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft ze het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden."

Coronamaatregelen

Even uithuilen bij een vriendin of familielid wordt door al die coronamaatregelen bemoeilijkt. "Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt." Al is Jada er wel om haar moeder zo af en toe een hart onder de riem te steken

Herinneringen

Het zou volgens deze bron dan voor Leontine ook aanvoelen alsof ze vastzit in een gouden kooi. "Ondanks het feit dat ze met weelde wordt omringt door luxe en weelde, wordt ze iedere dag met een zwaar gevoel wakker." Het huis - waar veel herinneringen liggen opgeslagen - helpt daar niet bij. "Ze heeft nu alle tijd om na te denken over haar gestrande huwelijk. Dat zal weer voor de nodige vragen zorgen.” Of deze bron nu daadwerkelijk een 'vriendin' is of niet, we wensen Leontine hoe dan ook het beste!