Leontine Borsato

Ondernemer, vlogster en model Kim Kötter onthult wat er zich afspeelde tijdens de vakantie die ze samen met Leontine Borsato en een groepje BN’er-vrouwen beleefden nét na het uitlekken van Marco Borsato’s affaire.

Article continues after the ad

Toen eind vorig jaar bekend werd dat Marco het bed deelde met pianiste Iris Hond, kneep Leontine er even tussenuit. Samen met onder anderen Quinty Trustfull, Kirsten Schilder (vrouw van Nick) en Edsilia Rombley liet ze even alles van zich afglijden op Aruba. Kim Kötter was er ook bij en vertelt nu meer over de openhartige gesprekken die de dames er voerden.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat heerlijk om hier met deze prachtige vrouwen te mogen zijn en om samen te delen ❤️#Aruba #onehappyisland

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Janken

We waren daar met een vast vriendinnenclubje en natuurlijk hebben we veel met elkaar gepraat en gelachen”, vertelt Kim in gesprek met Weekend. De emoties liepen hoog op. “We hebben ook met z’n allen zitten janken.

Vertrouwelijk

De BN’er-vriendinnen leven natuurlijk in een wereld vol paparazzi, showbizzgeheimen én geruchten. Daarom hebben ze een ongeschreven regel: alles wat ze met elkaar delen, blijft vertrouwelijk. “Dat alles wat wordt besproken onder ons blijft, dus Leontine kan gewoon haar hart bij ons luchten. Alleen luisteren kan voldoende zijn, dat geeft al veel steun. Het is fijn om verdriet, maar ook groot geluk met elkaar te kunnen delen.” Desondanks klapt Kim nu toch een beetje uit de school over het tripje.

Hereniging

We zijn heel open en eerlijk tegen elkaar, dat vind ik wel bijzonder”, vervolgt Kim. “Tegelijkertijd is de situatie heel precair, dus je moet heel voorzichtig zijn in wat je vraagt en zegt.” Het model ziet nog veel liefde tussen Marco en Leontine. Ligt er een hereniging in het verschiet? “Ik hoop echt dat ze hier goed uitkomen en dat het weer gaat werken. Voor het hele gezin is het superzwaar natuurlijk, ook voor Marco. Maar volgens mij gaan Marco en Leontine met heel veel respect met elkaar om, ook voor de kinderen, en dat is het allerbeste wat je kunt doen.