Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Leroy Molkenboer is op zoek naar een nieuwe uitdaging! Na jaren in vaste dienst kiest de vriend van Maxime Meiland voor een leven vol vrijheid als freelancer. Dat laat hij weten op Instagram.

Leroy Molkenboer gaat freelancen

Leroy Molkenboer stapt op bij zijn huidige werkgever. Niet omdat hij het niet naar zijn zin heeft, maar simpelweg omdat hij het tijd vindt voor een “nieuwe uitdaging” en een “volgende stap”. Leroy blijft wel werken als cameraman, maar dan op freelancebasis. Vanaf 1 augustus is de aankomende vader beschikbaar voor klussen.

Meer lezen over Leroy? We vertellen je graag meer over de charmante cameraman.

Article continues after the ad

Zo leerden Maxime en Leroy elkaar kennen

Voor zijn oude werkgever, Hoens Creative, maakte Leroy opnames voor Chateau Meiland. En op de werkvloer sloeg de vlam in de pan! In het Franse kasteel leerde hij namelijk zijn grote liefde, Maxime Meiland, kennen. Het bleef niet bij een vakantieliefde: de relatie tussen Leroy en Maxime is inmiddels enorm serieus. Wat heet: er is zelfs een kleintje op komst én de twee wonen sinds kort samen in Noordwijk.

Chateau Meiland seizoen zes komt eraan

We vroegen ons stiekem al af hoe dat zou gaan tijdens de opnames van Chateau Meiland seizoen zes. Zou Leroy na het afwassen de camera weer oppakken om de perikelen van Maxime en zijn schoonouders te filmen? Het leek ons redelijk onhandig... Zeker aangezien Leroy aangegeven heeft zelf niet per se in de spotlight te willen staan. Nu de Meiland-schoonzoon lekker gaat freelancen, is die vraag echter beantwoord.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat van start op 30 augustus op SBS6. Lees hier alles wat je over seizoen 6 moet weten!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.