Oeh... de vragenlijst die de deelnemers voor Temptation Island moeten beantwoorden is deels gelekt... Vast door een medewerker op de afdeling marketing in opdracht van, maar goed... We willen er best even aandacht aan besteden.

Article continues after the ad

Ze zijn allemaal hetzelfde!

Voor wie de serie niet kent, gefeliciteerd met je bewijs van goede smaak. Maar toch praten we je even bij want het is wel een ding. In Temptation Island worden een aantal stelletjes bij elkaar op een tropisch eiland gezet. Daar worden dan een aantal appetijtelijke mannen en vrouwen op losgelaten met maar één doel: de stelletjes opbreken, homewrecken en zorgen dat er wordt vreemdgegaan bij het leven. Denk testosteronbommen die pretenderen dat niemand hun egopaal kan weerstaan en bikini-trienen die het hun plicht vinden de vrouwen te laten zien dat hun vent niet te vertrouwen is. Of je was eerste als koppel ingeschreven maar toen liep je relatie nog op de klippen voordat je begon, en nu wil je je ex een hak zetten door als verleidster mee te doen. Top-tv. 

Formuliertje invullen

Maar voordat je mee mag doen aan het programma wordt je aan een vragenlijst onderworpen. Want je wordt niet zomaar verleid(st)er of deelnemer. En daar staan nogal rare vragen in, zoals je kunt lezen. We pennen ze even voor je neer. 

Vraag 1

Welk beroep wou je als kind uitoefenen?

Vraag 2

Wat is je mening over migranten?

Vraag 3

Beschrijf een erotische filmscène.

Vraag 4

Heb je een ochtendhumeur?

Vraag 5

Welke invloed heeft alcohol op jou?

Vraag 6

Wat doe je, naast sporten, om jezelf te ontspannen (hobby)?

Vraag 7

Beschouw je jezelf op seksueel vlak als beginner of gevorderd?

Vraag 8

Kan seks na de eerste date voor jou?

Vraag 9

Heb je een stabiele persoonlijkheid?

Vraag 10

Fobieën?

Vraag 11

Durf je je om te kleden voor de camera?

Vraag 12

Wanneer hield je voor het laatst een toespraak? Bracht je het er goed vanaf?

Vraag 13

Kun je goed zwemmen?

 

Vooral vraag 9 is om te gieren, want we weten allemaal dat je wel een beetje apart moet zijn om mee te doen met Temptation Island. Geen smul-televisie zonder een stel aandachtsbehoeftige, schaamteloze deelnemers. Toch? 

Kijk hier bijvoorbeeld de verleiders van 2018. Ze mochten voor de clip douchen en in slow motion over het strand lopen.