Heb je ze ook zo gemist? Pauly D, The Situation, Snooki etc.? Ze komen terug! Maar voordat hun officiële reünie plaatsvindt, zien ze elkaar in, jawel, de Burger King.

Article continues after the ad

Reünie

Het gerucht dat de cast weer samenkomt voor een Jersey-reünie loopt al een tijdje. Ze werden met een cameraploeg gespot op hun oude vertrouwde stekkie aan de kust, de burgemeester van New Jersey maakte bekend dat er een aanvraag was voor een Jersey Shore: Roadtrip Reunion en sommige van de castleden konden hun blijdschap zelf ook amper voor zich houden.

Burger King

Maar eerst hebben ze besloten om elkaar weer in de Burger King te ontmoeten. In de commercial zien we Pauly D en The Situation burgers bestellen en voor we het weten zitten ze met zijn allen aan tafel: Snooki, Deena, JWoww, Sammi en Vinny schuiven aan. Er mist er een, namelijk Ronnie.

Jersey Shore

Jersey Shore begon in 2009 op MTV. Alle deelnemers, behalve Deena, zitten er vanaf het begin in. Het zesde en laatste seizoen ging van start in 2012. Toen Jersey Shore op zijn eind liep, konden reality-tv verslaafden rustig verder met de Britse variant: Geordie Shore. De Jerseys zijn naar verluidt later deze zomer weer terug.