Elise Schaap, miskraam

We geven je graag alvast een leuk voorproefje op de nieuwe uitzending van De TV Kantine! We zagen op social media namelijk dat Carlo Boszhard en Irene Moors komende donderdag aan de slag gaan met Vis a Vis. Om de cast van die hitserie vorm te geven, worden ook Ilse Warringa en Elise Schaap ingeschakeld!

Vis a Vis-persiflage in De TV Kantine

Voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine wordt Vis a Vis nagespeeld. De Spaanse serie is een groot succes en daarmee natuurlijk uitermate geschikt voor een persiflage! Ilse Warringa kruipt daarvoor in de huid van Macarena en Elise Schaap zal te zien zijn als Zulema. Uiteraard ontbreken ook bad guy Sandoval (Carlo Boszhard) en Teresa (Irene Moors) niet. Dankzij onderstaand voorproefje krijg je alvast een beetje een idee van deze Vis a Vis-persiflage.

Article continues after the ad

De TV Kantine doet ook het Songfestival

De TV Kantine neemt komende donderdag trouwens niet alleen Vis a Vis op de hak! Ook het Eurovisiesongfestival moet eraan geloven. “Een pleister op de Eurovisiesongfestival-wond”, aldus Carlo op Instagram. Gelukkig mogen we ons daarbij verheugen op lekker veel typetjes van kijkersfavoriet Elise. Je ziet haar bijvoorbeeld als Chantal Janzen, Getty Kaspers en Duncan Laurence! Laten we hopen dat zij niet net als Connie Witteman teleurgesteld achterblijven

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik mocht willen dat ik Duncan’s noten had. Morgen @rtl4 @tvkantine_rtl make-up by @biancavandersteen @eurovision

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Vis a Vis werd geheel onverwacht verlengd met een vijfde seizoen. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 20 april te checken op Netflix. De TV Kantine zie je elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4.