Patty Brard en Winston Gerschtanowitch in Dancing on Ice

Vanavond gaat de tweede aflevering van Dancing on Ice van start. En de nieuwste promo belooft een schaatsspektakel vol passie, valpartijen en leedvermaak!

Strijd

Vorige week barstte de strijd los tussen de schaatsshows. Het goed bekeken, maar matig ontvangen, De IJzersterkste wist concurrent Dancing on Ice uiteindelijk te verslaan. Maar veel scheelde het niet! Er keken iets meer dan een miljoen mensen naar de schaatscompetitie op NPO 1. Bij SBS6 bleef de teller steken op 837.000 kijkers. Vanavond is het echter weer een nieuwe ronde, dus ook nieuwe kansen. En de kandidaten van Dancing on Ice vertellen je alvast waarom je de nieuwste aflevering niet mag missen!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING! Charly Luske brengt je het weerbericht van zaterdag 14 december 😉❄️ #dancingonicenl

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op


Leedvermaak

 “Het wordt heel warm, vurig en gepassioneerd”, belooft SBS6. Daarnaast wordt er door Charly Luske gehint op een valpartij. “Dus als je houdt van leedvermaak, zou ik zeker kijken”, aldus de zanger. Luske viel de afgelopen weken trouwens niet alleen op door zijn schaats-skills. Hij viel vijf kilo af in de aanloop naar Dancing on Ice. En dat mocht best gezien worden! Nu maar hopen dat hij vanavond zelf niet onderuit gaat…

Je ziet Dancing on Ice vanavond om 20.00 uur op SBS6.

Article continues after the ad