Een officiële aankondiging is er nog niet, maar hoofdrolspeler Holt McCallany onthulde in een interview dat er druk wordt gewerkt aan een vervolg op de Netflix-hit Mindhunter!

Article continues after the ad

Baanbrekend

Fans van de betere misdaaddrama’s konden dit najaar hun hart ophalen met de Netflix-serie Mindhunter. Hierin proberen twee FBI-agenten aan het einde van de jaren 70 het gedrag van seriemoordenaars in kaart te brengen. Het doel is om zaken sneller op te lossen, maar zij worden tegengewerkt door collega’s die weinig vertrouwen hebben in hun baanbrekende werk. De serie is geproduceerd en (deels) geregisseerd door David Fincher. Hij tekende eerder voor seriemoordenaarfilms als Se7en en Zodiac.

Hoewel een tweede seizoen nog niet officieel is aangekondigd door Netflix, is de verwachting dat er wel een vervolg komt. Dat wordt bevestigd door Holt McCallany, die in de serie de rol van FBI-agent Bill Tench speelt. In een interview met Collider vertelt hij: “Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen van het tweede seizoen. De scripts zijn geweldig en ik denk dat de fans heel blij zullen worden van hoe de serie zich ontwikkelt."

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Mindhunter te zien zal zijn op Netflix.