Connie Witteman

Connie Witteman noemt de zwaardere coronamaatregelen in haar Instagram Stories “mosterd na de maaltijd”. Haar boodschap lijkt echter aan dovemansoren gericht… Connies volgers maken zich namelijk vooral zorgen om haar gezondheid!

Connie Witteman over de coronamaatregelen

Influencer Connie Witteman (eerder ook wel bekend onder haar artiestennaam 'Vanessa') vermaakt zich uitstekend op Instagram! Met de boodschap “scheur met Connie positief de dag door” plaatst ze met grote regelmaat mooie foto’s van zichzelf. Connie is echter ook niet bang om maatschappelijke issues aan te snijden! Zo laat ze zich voor de tweede keer uit over de coronamaatregelen van de overheid, die Connie veel te mild vindt. En alhoewel Connie veel bijval krijgt, is niet iedereen (neem Albert Verlinde) het met haar eens… Vandaag gaat de discussie echter niet over de inhoud! Haar volgers maken zich namelijk vooral zorgen over Connies gezondheid.  

"Ik slik al zeven dagen antibiotica"

In haar Instagram Story is duidelijk te zien dat het ene oog van Connie wat lager staat dan het andere. Haar volgers besloten om opheldering te vragen: "Sommige mensen stuurden mij vanavond een bericht dat het ze was opgevallen dat mijn ene oog lager stond", schrijft Connie. Gelukkig hoeven ze zich niet al te veel zorgen te maken: "Ik heb een kaakontsteking en slik al zeven dagen antibiotica. Sorry, maar ik ben ook maar een mens", sluit ze af. 

Article continues after the ad

Connie Witteman Instagram

Connie Witteman Instagram

Beterschap, Connie!