Moeder natuur een handje helpen, daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Temptation Island-verleidster Ayleen deelt dan ook vol trots haar nieuwe look na enkele ingrepen, maar daar is niet iedereen van gecharmeerd...

Article continues after the ad

Afgelopen tijd onderging Ayleen een kinvergroting, een borstvergroting én liet ze haar lippen fillen, zo weet Shownieuws, die ook een foto deelt van Ayleen vóór haar ingrepen.


Reacties

Naast héél veel positieve reacties, zijn er helaas ook altijd nare comments van volgers die zich afvragen waarom Ayleen dit liet doen. Reacties als "hoe nep kun je zijn?" en "wat is er gebeurd met je lippen, holy shit!" vullen haar insta-pagina. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lenses by @nylaeyes

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2019 🌴 (@ayleenbella) op


Ayleen en Temptation Island 2019

Ayleen deed als verleidster mee aan Temptation Island 2019, aka het allersaaiste seizoen ooit. Het spektakel vond vooral ná de afleveringen plaats en dat gold ook voor Ayleen. Zo stond ze na de opnames te tongen met Ex On The Beach-bekendheid Esmee Ipema
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I hustle like a man because i was raised not to depend on one.

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2019 🌴 (@ayleenbella) op


Koppels

Benieuwd welke koppeltjes uit Temptation Island 2019 nog steeds bij elkaar zijn en welke niet? We geven je één hint: er is slechts een stel dat de relatietest overleefde!