Inge Ipenburg had te maken met een Facebook-stalker

Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice en oud-Mol Inge Ipenburg werd helemaal gallisch van een anonieme stalker op Facebook.Ipenburg werd bestookt met rare seksverhalen, en telkens als de stalker geblokkeerd werd, maakte hij een ander account en begon te schelden.

Ten einde raad vroeg Ipenburg haar Instagram-volgers om hulp. Wat kun je eigenlijk doen tegen dit soort rare figuren? Die waren bijna unaniem: aangifte doen bij de politie!

Article continues after the ad

Inge versus de stalker

Ipenburgs GTST-personage Martine Hafkamp had waarschijnlijk korte metten gemaakt met een brutaal stalkertje, maar in het echte leven is natuurlijk een stuk ingewikkelder. Gelukkig besefte deze vreemde snuiter zelf dat hij toch wel erg raar bezig was. Of, en dat is waarschijnlijker, baalde hij dat hij was betrapt en probeerde hij zich er snel uit te kletsen. Door alle tips om naar de politie te stappen werd de stalker toch een beetje zenuwachtig.

Inge is in elk geval blij van de rare berichtjes af te zijn. Ze had al een tijd last van deze onzin, en zo langzamerhand werd ze er echt kriegel van. Hopelijk is het nu afgelopen met die onzin!