Fotograaf
RTL/William Rutten en BrunoPress
Dany en Anouk

Tijdens RTL 4-hit The Voice of Holland krijgen kandidaten veel begeleiding van hun coaches, maar... hoe zit het eigenlijk met alles dat na The Voice komt? Anouk laat haar nachtegaaltjes in ieder geval niet keihard vallen als er geen camera's meer draaien, zo blijkt nu. Winnaar van het afgelopen seizoen Dani van Velthoven kan nog altijd rekenen op steun van Anouk.

Article continues after the ad

Dat vertelde Dani - die koos voor de artiestennaam Dany - vandaag aan NU.nl. Hij legde daar uit wat hij wil bereiken met zijn nieuwe single 'Fragile', en dat is hartverscheurend en waardevol tegelijk. 


Dany verloor zijn vriend Azad

Afgelopen mei stapte Dany's grote liefde, vriend Azad, uit het leven. "Ik hoop dat mensen het nummer horen en zich minder eenzaam voelen, omdat iedereen problemen kan krijgen met zijn mentale gezondheid", legt hij uit. "Ik hoop dat het mensen kan aansporen om het erover te hebben als ze ergens mee zitten. Wat er met Azad is gebeurd, is niet op zichzelf staand. Hij is een van een groot getal en als dit lied eraan kan bijdragen dat dit aantal niet verder oploopt, dan zou dat mooi zijn. Als iemand er ook maar iets van kracht uit kan halen vind ik dat fantastisch.

Dany en Azad

Contact met Anouk

Gelukkig kan Dany in deze hartverscheurende periode in zijn leven rekenen op de steun van zijn trouwe coach. Hij had én heeft enorm veel aan Anouk. "Ik app en bel nog wel met regelmaat met haar. Zij was eigenlijk de eerste die ik belde na wat er met Azad was gebeurd, omdat ik haar om advies wilde vragen. Ze is echt een steun voor me en heeft me goed geholpen."

Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis).