Snelle in The Voice Kids

Het gaat even niet zo goed met Lars Bos, aka Snelle. De rapper, die vanavond zijn debuut maakte als nieuwe coach in The Voice Kids, zit oververmoeid thuis.

Article continues after the ad

Snelle moet het op doktersadvies rustig aan doen, zo meldde zijn management aan RTL Boulevard. Alle ontwikkelingen in zijn carrière zijn 'm allemaal te... snel gegaan, *ba dum tss*.

Oververmoeid

Nee, zonder dollen: dat is dus wel de reden van deze oververmoeidheid. Hij knalde er de laatste jaren meerdere nummer 1-hits uit en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. "De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest. Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo'n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen", verklaart zijn management. "Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies."

The Voice Kids en Netflix

Gelukkig kon Snelle al wel veel Voice Kids-afleveringen opnemen. De finale staat nog niet op de rol. "De opnames van het programma zijn inmiddels achter de rug. De finale moet nog wel opgenomen worden. De verwachting is dat Snelle daarbij aanwezig is", zo verwacht RTL Boulevard. Later deze maand krijgen we trouwens een privé-inkijkje in het leven van de rapper. Netflix komt namelijk met de Snelle-docu Zonder Jas Naar Buiten.


The Voice Kids is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: