Oranje doet dit jaar niet mee aan het WK voetbal. Maar dankzij de heren van Voetbal Inside zijn we er toch nog een beetje bij dit jaar!

Article continues after the ad

Spraakmakend

Op oranjekoorts hoeven we komende zomer niet te rekenen. De Oranje Leeuwen hebben zich namelijk niet geplaatst voor het WK in Rusland. Het Nederlandse tintje moet dit jaar komen van Voetbal Inside. Het spraakmakende voetbalprogramma is deze zomer een maand lang te zien op RTL 4. Het programma, met de wrange titel VI Oranje Blijft Thuis, is tijdens het WK te zien in plaats van RTL Late Night. Johan Derksen blikte op geheel eigen wijze alvast even vooruit op het programma.

'Uniek'

Ook de nieuwe show wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en vaste gezichten als Johan Derksen en René van der Gijp schuiven eveneens aan. Zij zullen alleen niet elke dag aan tafel zitten. Er komen ook andere gasten langs, aldus RTL. Waar het programma wordt opgenomen, is nog niet bekend. De zender werkt aan ‘een unieke locatie’.Voor Genee, Derksen en Van der Gijp wordt VI Oranje blijft thuis hun laatste RTL-klus. Na de zomer stappen ze over naar Talpa, waar ze op Veronica verder gaan met hun voetbaltalkshow.