Wist je dat Verborgen Parels ook vloggers of YouTubers kunnen zijn? We trappen af met een Vlogger Om Te Volgen die nog piepjong is, maar absoluut de moeite waard is om te checken: Shane Kluivert.

Article continues after the ad

Mini-Kluivert

Acht jaar oud is hij pas, maar hij spat van het scherm. Shane Kluivert, zoon van Patrick Kluivert en Rossana Lima, is qua uiterlijk absoluut de minivariant van zijn vader. Enkel het label ’Zoon van’ is op Shane echter al bijna niet meer van toepassing, hij heeft bijna 7.500 volgers op YouTube en 31.500 op Instagram.

Koken met Shane

Vooral zijn vaste vlog Koken Met Shane is een hit. Niks superfoods of koolhydraatarme ingrediënten, Shane maakt gewoon pasta rode saus. Hij laat tijdens het koken uitgebreid zien hoe hij te werk gaat en eet het na afloop smakelijk op. Precies wat je wil zien in een kookprogramma, toch? Toegegeven: dat Shane zo ontzettend schattig is, maakt zijn video’s nog leuker.

Internetpesters

Niet iedereen kan de ambities van de kleine Kluivert overigens waarderen. Hij kreeg op internet meerdere malen te maken met pesters die hem onderuit probeerden te halen. Dit haalde zelfs het nieuws. Shane kreeg gelukkig genoeg bijval van mensen die net als wij hartstikke dol op hem zijn en hem met plezier volgen. Ook nu hij afgelopen week verhuisd is naar Parijs.