Kim-Lian van der Meij

Volgens tv-deskundige en Telegraaf-journalist Rob Goossens zou het zomaar kunnen dat er voor presentatrices Olcay Gulsen en Kim-Lian van der Meij geen plek meer is in het toekomstige, afgeslankte Talpa.

Article continues after the ad

"Olcay en Kim-Lian moeten vrezen voor toekomst bij Talpa", kopte De Telegraaf gisteren in een filmpje waarin Rob het grote banenverlies bij Talpa, vanwege de coronacrisis, bespreekt. Volgens hem zijn ook presentatoren hun baan niet meer zeker. "Bij de tv-tak is de afgelopen jaren ook het nodige talent binnengehaald. En niet iedereen is daar meer op zijn plaats."

Over en uit voor Kim-Lian?

Voorbeelden? Rob noemt Olcay en Kim-Lian. "Ik kan me voorstellen dat een Kim-Lian, eigenlijk een erfenis van vóórdat John de Mol 100% eigenaar van het bedrijf was, die inmiddels al een Zweden woont omdat ze zo weinig in Nederland te doen heeft, dat die niet de volgende keer wéér een contractverlenging krijgt."

Moet Olcay ook vrezen?

Volgens Rob zou het ook zomaar kunnen dat Talpa op den duur niet meer verdergaat met Olcay, die er nog niet eens zo lang bij zit. Hij geeft aan dat ze vorig jaar "met veel bombarie" werd binnengehaald, maar dat ze ook weer vrij snel op de achtergrond verdween bij Shownieuws. "Ze heeft ook niet zo denderend gescoord met haar serie over huiselijk geweld. Is daar nog wel een plekje voor in het zo meteen afgeslankte Talpa?" Het bedrijf heeft nog niet gereageerd op de bevindingen van Rob (John de Mol heeft vast ook wel andere dingen aan zijn hoofd op dit moment).

Olcay Gulsen