Crime Desk, Vivienne van den Assem

Fans van het misdaadprogramma Crime Desk opgelet! Het programma krijgt een tweede seizoen, maar helaas zonder de presentatie van Marieke Elsinga. Zij wordt vervangen door haar RTL Boulevard-collega Vivienne van den Assem.

Article continues after the ad

Het werd de voormalig presentatrice net allemaal even teveel: haar radioshow, werkzaamheden voor RTL Boulevard en dan nog de opnames van het tweede seizoen van I Can See Your Voice. Vandaar dat ze haar werkzaamheden voor Crime Desk nu even laat schieten.

Mooie nieuwe uitdaging

Voor Vivienne van den Assem is het een hele eer dat ze gevraagd is om Mariekes plaats over te nemen. "Crime Desk is een geweldig mooie uitdaging", laat ze weten in het persbericht. "Ik kijk er naar uit om dit programma te maken, met de absolute top van de Nederlandse misdaadjournalistiek. Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken. Er zijn veel zaken waar we de kijker ook bij nodig hebben, Crime Desk zorgt ervoor dat zij de zaak ook echt verder kunnen helpen."

 

Langere proefperiode

Het eerste seizoen van Crime Desk zit er dan ook officieel op, maar lang hoeven fans niet te wachten. Vivienne van den Assem is namelijk al vanaf 8 maart te zien in 7 gloednieuwe afleveringen. Volgens RTL is dit tweede seizoen de ultieme kans om het programma nog eens een extra podium te geven. "Crime Desk krijgt hiermee langer de tijd om zich als expertiseprogramma te laten vinden door de kijker en is nog tot en met april te zien." Het is voor RTL wel te hopen dat de kijkers aantrekken, want gisteren wist het programma nog slechts 248.000 mensen te trekken. 

Crime Desk is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL5.