Virginia van Eck

Oud-realityster Virginia van Eck komt de laatste tijd vaak in het showbizznieuws na haar gestrande relatie met tv-legende Peter Jan Rens. Ze vond opnieuw de liefde, maar dan in een vrouw, en deelt nu haar volgende grote levensmijlpaal!

Article continues after the ad

In maart ging Virginia onder het mes voor een gastric bypass-operatie. Daar leerde ze haar grote liefde Mandy kennen. "Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap", liet Viriginia eerder weten in een verklaring.

Weegmoment

Het kersverse koppel ging gisteren voor het eerst op de weegschaal staan ná de operatie, zo deelde Virginia in een nieuwe insta-post. En het resultaat mag er wezen! "Ons allereerste weegmoment gehad na de operatie en wat was het fijn om weer de groep te zien waarmee je een nieuw leven bent ingegaan!", schrijft ze. "Dat enge moment van de weegschaal maar gelukkig gaat het erg goed."

Gewicht

De kilo's zijn eraf gevlogen. "Ik mag bij deze zeggen: vanaf 6 Maart -27,3KG! Zo trots op mijzelf dat ik de GBP heb gedaan." Helaas is het niet alléén maar goed nieuws. Zo kampt Virginia nog wel met een vitaminetekort. Maar bovenal is ze "trots op een nieuw leven", zo sluit ze haar berichtje af.