Een teaser voor High School Musical 4 krijgt miljoenen views en brengt de hoofden op hol van iedereen die niet doorheeft dat-ie nep is.

Article continues after the ad

Once a Wildcat: A High School Musical Story

De video hierboven werd eind juli al op YouTube geplaatst. Het is zogenaamd een teaser voor 'Once a Wildcat: A High School Musical Story', maar is niets meer dan een compilatie van fragmenten van projecten die hoofdrolspelers als Zac Efron sinds High School Musical 3: Senior Year hebben gedaan.

De YouTube-video heeft nog altijd "maar" 141 duizend views, maar een fanpagina op Facebook plaatste de video door, en daar staat de teller op moment van schrijven op 24 miljoen views, 666 duizend shares en 643 duizend likes. Ook op Twitter barstte met de hashtag #HSMreunion een enorm circus los, en zijn ook de hilarische berichten te lezen van mensen die erin trapten en zich bedonderd voelen (zie hieronder).

High School Musical 4

Het goede nieuws voor fans van de trilogie: High School Musical 4 komt er wel degelijk aan. In maart vorig jaar werd de productie van de vierde film al aangekondigd. Veel meer details zijn nog altijd niet bekend, maar het is ook maar de vraag hoe goed het nieuws precies is. De nieuwe film zal draaien om een nieuwe generatie Wildcats en hun rivaliteit met de West High Knights. Geen reünie dus, en dus geen Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale.