Source
RTL/William Rutten

Quizshow Ik Weet Er Alles Van! vervangt Goede Tijden, Slechte Tijden in de warme wintermaanden, en is een behoorlijk groot succes op RTL4. Kandidaten beantwoorden vragen over hun eigen hobby, en Ruben Nicolai zorgt voor de geestige opmerkingen. Het succes van de show leverde een speciale VIP-versie op, en de kandidaten zijn bekend!

In RTL Boulevard vertelde Ruben Nicolai welke BN’ers ons gaan vermaken met hun kennis over onverwachte onderwerpen.

“Er kwamen wat bekende VIP-kandidaten, en die zeiden: ik weet van dit wat! En toen dacht ik: wat lollig!” Zo blijkt Eddy Zoëy een vogelliefhebber, en is Melissa Drost (GTST, Juf Roos) een enorme japanofiel. Heel Holland Bakt-coryfee Robèrt van Beckhoven blijkt een enorme voetbalkenner te zijn! Zo kom je nog eens iets te weten over BN’ers.

Article continues after the ad

Ik Weet Er Alles Van!

In de VIPS-versie van Ik Weet Er Alles Van! doen mee: Melissa Drost (Japan), Steven Brunswijk (Superhelden), Rintje Ritsma (Motorsport), Dave von Raven (The Beatles), Tania Kross (Game of Thrones), Robèrt van Beckhoven (Voetbal), Maik de Boer (GTST), Samantha Steenwijk (Formule 1), Fajah Lourens (Paarden), Gers Pardoel (Kanye West), Eddy Zoëy (Vogels) én Euvgenia Parakhina (Duitsland). Nienke Plas schijnt ook mee te doen, en is gespecialiseerd in Hans Teeuwen; óók dat hadden we niet verwacht!

Liefhebbers van het populaire spelprogramma worden vanaf 17 augustus getrakteerd op twéé afleveringen van Ik Weet Er Alles Van! De versie zonder BN’ers gaat gewoon door, en vanaf 17 augustus volgt om 21:30 uur een speciale VIP-versie.