Dave Roelvink en zijn ex-vriendin Julia Mekkes

BNNVARA maakte eerder al bekend welke BN'ers we terugzien in het altijd ongemakkelijke First Dates-restaurant, maar... het vat was blijkbaar nog altijd niet leeg! Vandaag maakte namelijk ook de ex-vriendin van Dave Roelvink, Julia Mekkes, bekend dat ze meedoet aan de datingshow!

Julia Mekkes in First Dates Specials

Vorig jaar zette Dave Roelvink een streep achter zijn relatie met strafrechtadvocate/influencer Julia Mekkes. Hij besloot het daarna weer te proberen met een oude bekende. Gelukkig is ook Julia inmiddels weer klaar om een nieuwe liefde in haar leven toe te laten! En die hoopt ze te vinden via het tv-programma First Dates: “Yessss, ook ik mag nu (eindelijk) bekendmaken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials”, schrijft ze op Instagram.

Cupido schiet enorm mis in First Dates 

We hopen dat Julia gekoppeld wordt aan de liefde van haar leven! Maar eerlijk is eerlijk: niet elke match is meant to be. Neem de date tussen actrice Jetty Mathurin en poffertjesbakker Sjoerd, die de kijkers nogal deed gruwelen… Over een paar nachtjes slapen weten we hoe het First Dates-avontuur van Julia eindigt!

Article continues after the ad

Op 8, 15 en 22 november ontvangen gastheer Sergio en barman Victor de BN'ers in het First Dates-restaurant. De date met Julia is zondag 22 november om 20.20 uur te zien op NPO3.