Vin Diesel in Fast and Furious  9

Onlangs was Vin Diesel te gast bij The Kelly Clarkson Show. Hij gaf daar een interview naar aanleiding van Fast & Furious 9, waarin de Hollywood-ster opnieuw in de huid kruipt van Dominic ‘Dom’ Toretto. Maar in de talkshow kregen we een hele andere kant te zien van de stoere actieheld!
 


Steven Spielberg

Toen Kelly Clarkson aan Vin Diesel vroeg of hij een musicalversie wilde maken van Fast & Furious, antwoordde hij: “Het lijkt me te gek om een musical te maken, ik wil al mijn hele leven niets liever dan een musical maken.” Blijkbaar raakte Clarkson een gevoelige snaar bij de acteur. “Het had maar een haar gescheeld of ik had in een bewerking van Guys & Dolls van Steven Spielberg gespeeld”, onthulde Diesel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad

De ruimte in

Wat ons betreft krijgen Diesel en zijn kompanen vandaag nog groen licht om een musicalversie van Fast & Furious te maken. Dat lijkt ons alleen de moeite waard voor de ontroerende scène waarin Diesel een akoestische versie van Tracy Chapmans ‘Fast Car’ ten gehore brengt. Voor het zover is, gaat de Fast & Furious-crew eerst nog de ruimte in. Ook leuk, zullen we maar denken…

Fast & Furious 9 draait vanaf 8 juli in de bioscopen.