Charlize Theron als Cipher

Het negende deel uit de The Fast and the Furious-reeks (F9) draait binnenkort in de bioscoop. De succesvolle reeks hád al een populaire spin-off met Hobbs and Shaw en daar komt er binnenkort nóg eentje bij.

Tegen de Amerikaanse filmsite Variety heeft Vin Diesel bevestigd dat er weer een spin-off geschreven is voor The Fast and the Furious. De hoofdrol is weggelegd voor Cipher (Charlize Theron) de kwaadaardige terrorist die vastbesloten is een kernoorlog te beginnen.

Wat gebeurt er met Cipher in de F&F-spin-off?

Waarom Cipher zo’n kwaaie pier is, is onduidelijk. Misschien komen we er in deze spin-off achter? Of verruilt de hacker het team van de slechteriken voor de ‘good Guys’, zoals Deckard Shaw (Jason Statham) eerder deed?

Article continues after the ad

Charlize Theron is binnenkort weer te zien in F9, maar ondertussen werd er óók nog iets bekend over de actiefilm The Old Guard 2. Het script voor de sequel is klaar en de opnames staan gepland voor begin 2022.

We zijn sowieso nogal onder de indruk van de actiefilms met Charlize Theron, dus hoe meer er verschijnen des te beter! Ondertussen staan er voor The Fast and the Furious sowieso nog twee bioscoopfilms gepland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.