Vin Diesel in Bloodshot

Bloodshot was begin 2020 hét superheldendebuut voor Vin Diesel. Helaas had de actiefilm nogal pech: hij draaide amper in de bioscopen, of de filmzalen gingen dicht vanwege het coronavirus. Ondanks al dit onheil heeft Diesel er nog steeds zin in: hij werkt aan een vervolg!

In Bloodshot komt marinier Ray Garrison om het leven, maar blijkt hij helemaal niet dood! Zijn lichaam wordt hersteld door piepkleine robots die hem supersterk en onkwetsbaar maken. Als antiheld Bloodshot probeert hij de moordenaars van zijn vrouw op te sporen.

Bloodshot is momenteel te zien op Netflix, na de zeer korte run in de bioscoop. Het was nogal onduidelijk of de film een succes was, omdat hij maar twee weken heeft gedraaid. Toch is DMG Entertainment (het moederbedrijf van comic-uitgever Valiant) behoorlijk tevreden.

Article continues after the ad

Volgens Dan Mintz, CEO van DMG: “Bloodshot was erg succesvol, en veel mensen hebben de film gezien. De film was erg populair nadat hij uit de bioscoop verdween, maar door het coronavirus kun je er moeilijk een prijskaartje aan hangen. Gaan Vin Diesel en de rest door? Ja, vanwege het succes én omdat we veel positieve reacties hebben gekregen.”

Bloodshot

Vin Diesels superheldenfeest leek een beetje in het water te vallen, maar het is bijzonder leuk dat Bloodshot hoogstwaarschijnlijk terugkeert! De actiefilm is nu te zien op Netflix, en wordt daar behoorlijk vaak gekeken! Hij staat al een paar dagen lang in de top 10 van meest bekeken films en series. Wanneer Bloodshot 2 verschijnt is nog niet bekend; Vin kan de komende tijd dus nog lekker werken aan zijn zangcarrière.