Acteur Vin Diesel plaatste een emotioneel filmpje op zijn Instagram. Hij spreekt eerst over zijn spirituele connectie met Paul Walker en verwelkomt vervolgens John Cena in de Fast & Furious-familie. Cena krijgt namelijk een rol in Fast & Furious 9!

Article continues after the ad

Thank you Pablo

De eerste The Fast and the Furious-film stamt alweer uit 2001. De film werd een enorm succes en een franchise was geboren! Helaas is het einde in zicht: Vin Diesel heeft eerder laten weten dat de franchise 10 films zal kennen. Nummertje 9 is vanaf 22 mei 2020 in de bioscoop te zien. Helaas dan overigens wel zonder Dwayne "The Rock" Johnson. Diesel staat er gelukkig echter niet alleen voor! John Cena is namelijk toegevoegd aan de cast van Fast & Furious 9. En dat is volgens Diesel geheel te danken aan Paul Walker, die af en toe mensen op zijn pad brengt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Pablo.

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel) op

Maar eerst: Hobbs & Shaw

22 mei 2020... Dat duurt natuurlijk nog best lang. Ongetwijfeld ligt een deel van de oorzaak bij die ruzies tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel. Maar goed, verder is er in ieder geval nog weinig bekend over Fast & Furious 9. Gelukkig is er eerst nog die spinoff Hobbs & Shaw, waarin actielegende Keanu Reeves misschien wel een belangrijke rol speelt!