De Fast and Furious-franchise krijgt een tweede spin-off! Na Hobbs and Shaw, die nog dit jaar uitkomt, is het tijd voor een all-female-deel. Yass!

Article continues after the ad

Vin Diesel maakte dat vandaag bekend op instagram. Nicole Perlman is één van de scriptschrijvers en dat is best tof: zo werkte ze eerder aan de verhalen van Thor, Guardians of the Galaxy, Captain Marvel én Detective Pikachu.
 

Alle vrouwen verzamelen!

Het is nog niet bekend wanneer de all-female-Fast gaat komen, maar wij beginnen alvast met speculeren. Michelle Rodriguez’ personage Letty lijkt ons een zekerheidje. Ze uitte vorig jaar nog kritiek op de manier waarop de franchise met vrouwen omgaat. Deze film biedt haar de ultieme kans om terug te slaan! Ook verwachten we dat Jordana Brewster (Mia Toretto) een rol speelt.
 

 

Hobbs and Shaw

Eerst is het tijd voor die andere spin-off, Hobbs and Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham (of moeten we zeggen: Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw). 1 augustus is het zover, dan draait ‘ie in de bios en zien we eindelijk hoe Idris Elba het er vanaf brengt als villain!