De trailer van The Fate Of The Furious verbrak afgelopen week een record. De producent en hoofdrolspeler van deze en eerdere Furious-films Vin Diesel gaf zijn in 2013 overleden collega Paul Walker de eer voor zijn succes.

Article continues after the ad

Vin plaatste een foto uit 2002, toen Paul en hij voor het eerst de MTV Movie Award voor beste filmduo wonnen. Het bijschrift richtte hij aan zijn goede vriend, die hij Pablo noemt." Jij Pablo, hebt me kracht, een doel en besluitvaardigheid gegeven."

De acteur hoopt dat de nieuwe Furious-film in goede aarde zou zijn gevallen bij zijn maatje. "Ik heb je beloofd dat we iets zouden maken waar je trots op kon zijn, en ik bid dat we dat hebben gedaan. Ik mis je."

Fate Of The Furious

Vin vertelde al eerder dat Paul een rol heeft gespeeld in het productieproces van Fate Of The Furious." Hij zei altijd dat hij instond voor een achtste film. En als je broer je iets garandeert, dan zorg je ervoor dat het gebeurt", verklaarde hij voorde camera's van MTV.

Kijkcijferrecord

De achtste Fast & Furious-film draait nog niet in de bioscoop, maar brak vorige week al een record. De trailer werd in de eerste 24 uur na verschijnen 139 miljoen keer bekeken en stootte daarmee de nieuwe Beauty and the Beast van de kijkcijfertroon. Deze trailer met Emma Watson werd in de eerste 24 uur bijna 128 miljoen keer bekeken.