Rik Felderhof

Presentator Rik Felderhof verklapt in de nieuwe editie van Veronica Magazine dat zijn legendarische interviewprogramma Villa Felderhof mogelijk terugkeert met een speciale versie.

Article continues after the ad

Sterker nog: er lagen al plannen voor het opnemen van een pilot, maar - je raadt het al - corona gooide roet in het eten. "Maar van uitstel komt geen afstel", belooft Felderhof.

Villa Felderhof-terugkeer

Héél veel mensen zullen blij zijn met een eventuele comeback van deze toch wel vrij legendarische tv-klassieker. Het concept was simpel. Rik Felderhof ontving elke aflevering twee BN'ers in een villa in het zonovergoten Zuid-Frankrijk. Samen koken, anekdotes ophalen, diepe gesprekken voeren; het kwam allemaal voorbij. Laid-back-tv waarbij je BN'ers echt beter leerde kennen, maar dan wat korter dan bijvoorbeeld een Zomergasten. De comeback wordt geen één-op-één kopie van het origineel.

Nieuwe Villa Felderhof

"Wat ik nog wel zou willen, is naar Saint-Tropez om terug te kijken op de afleveringen", blikt Felderhof vooruit. Wat we dan gaan zien? Iconische momentjes vanuit verschillende plekken in en rondom de villa. "Bijvoorbeeld per locatie: dat je in een aflevering verschillende belangrijke scènes rond het zwembad ziet."

Corona

Felderhof heeft er behoorlijk veel vertrouwen in. "De kans is behoorlijk groot dat zo’n programma er nog eens komt. Sterker nog, het is dat het coronavirus uitbrak, anders waren we al naar Frankrijk afgereisd voor een pilot." Als het allemaal toch nog wil lukken met die pilot, mogen we Villa Felderhof '2.0' waarschijnlijk verwachten bij KRO-NCRV. We houden je op de hoogte!