Viktor Brand in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Donderdagavond was te zien hoe Mr. Frank Visser de gedaagde Hamid veroordeelde tot het leggen van een nieuwe ondervloer. Maar daarmee was het verhaal gelukkig nog niet ten einde!

Ondervloer

In de nieuwste aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak moest de rechter een burenruzie in Den Haag beslechten. Hellen was de overlast van haar bovenbuurman Hamid helemaal zat. Laatstgenoemde zou zijn kinderen rond laten rennen in een gehorig appartementje. Hamid erkende het probleem, maar stelde dat hij er alles aan had gedaan om geluidsoverlast te voorkomen. Mr. Frank Visser veroordeelde de Hagenees desondanks tot het leggen van een nieuwe ondervloer… tot groot ongenoegen van veel kijkers!
 

Hartverwarmend

Om Hamid een hart onder de riem te steken, werd een inzamelingsactie voor een nieuwe vloer op touw gezet. En Viktor Brand kan dit hartverwarmende gebaar wel waarderen. “Het is natuurlijk fantastisch dat de kijkers dit hebben opgestart”, vertelt de sidekick van Mr. Frank Visser in een gesprek met Shownieuws. “Ik heb nog even naar de laatste tussenstand gekeken en daar kun je een heel mooi ondervloertje van kopen. Ik krijg daar een heel warm gevoel bij”, aldus een blije Brand.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

De teller voor de inzamelingsactie staat op het moment van schrijven op bijna 21.000 euro!