Vikings: Valhalla

De spannende avonturen van Ragnar Lothbrok en zijn zoons Bjorn en Ivar eindigden dit jaar met het laatste seizoen van Vikings. Netflix werkt aan een spin-off genaamd Vikings: Valhalla en die bevalt schijnbaar nú al enorm goed!

Netflix heeft bekendgemaakt dat Vikings: Valhalla in één klap met twee seizoenen verlengd is. Met het eerste seizoen erbij komt de teller dus meteen op drie te staan! Het geeft aan dat Netflix véél vertrouwen in de opvolger van Vikings heeft.

Op dit moment staan er 24 afleveringen gepland van Vikings: Valhalla, verdeeld over drie seizoenen. Het tweede seizoen is zelfs al geschreven dus als de sterren goed staan kunnen de opnames daarvan snel beginnen.

Article continues after the ad

Wanneer het eerste seizoen van Vikings: Valhalla te zien is, is helaas nog niet bekend. De epische vikingserie staat gepland voor dit jaar maar de opnames kwamen afgelopen zomer een tijdje stil te liggen vanwege coronabesmettingen.

Vikings: Valhalla op Netflix

Vikings: Valhalla speelt ongeveer 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings. De Noormannen hebben Engeland bijna helemaal onder de duim, maar onderling zijn ze helemaal niet blij. Er dreigen conflicten tussen vikingen die zich tot het christendom hebben bekeerd én degenen die de oude goden nog aanhangen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De serie focust op wereldberoemde (nazaten van) vikingen als Willem de Veroveraar, Leif Erikson en de Noorse koning Harald Hardrade. Zodra we meer weten over de releasedatum lees je het op Superguide. In de tussentijd check je gewoon één van deze spannende historische series.