Animatiestudio Illumination heeft wederom een character trailer vrijgegeven voor The Secret Life of Pets 2, en dit keer stellen ze ons voor aan een nieuwe personage, namelijk het hondje Daisy. De stem van dit beestje wordt ingesproken door comédienne Tiffany Hadish, die in 2017 doorbrak met haar hilarische rol in Girls Trip.
 

Article continues after the ad

 

Daisy haalt Captain Snowball over een tijger te bevrijden

Daisy is op zoek naar superheld Captain Snowball, en dat is natuurlijk gewoon het driftige konijn Snowball. Zoals we uit de vorige trailer weten geeft dit door Kevin Hart ingesproken pluizenbolletje zich tegenwoordig uit voor superheld, en Daisy hoopt dat dit heldhaftige knaagdier (dat in het eerste deel juist nog de schurk was?!) bereid is een gevangen tijger te bevrijden.

Ook al is deze vierde trailer de leukste tot nu toe, het gevaar bestaat wel dat straks blijkt dat de leukste stukjes allemaal al in de trailers zaten - net zoals bij het eerste deel uit 2016 het geval was. The Secret Life of Pets 2 is vanaf 7 juni te zien in de bioscopen, dus we hopen op volop nieuwe grappen die we nog niet in de teasers voorbij hebben zien komen.