Slecht nieuws voor de fans van Rick and Morty: volgens de schrijver van deze prettig gestoorde animatieserie kan het nog heel lang duren voordat onze favoriete ruimtereizigers terugkeren op tv!

Article continues after the ad

Klonen

In deze hitserie beleven de even gekke als geniale geleerde Rick en zijn neurotische kleinzoon Morty het ene wilde avontuur na het andere. Op hun ruimtereizen komt het duo oog in oog te staan met maffe aliens, killer klonen en ander intergalactische gevaren. De cultanimatieserie heeft in korte tijd een grote schare fans opgebouwd. Maar als we de schrijver van Rick and Morty mogen geloven, wordt het geduld van de kijkers flink op de proef gesteld!

Tijdmachine

In een interview met The Detroit Cast vertelt Ryan Ridley, een van de schrijvers van de serie, dat het vierde seizoen voorlopig nog niet te zien is. Sterker nog, volgens hem zijn ze nog niet eens begonnen met de scripts. “Ik weet hoe lang het duurt om een seizoen te schrijven, laat staan om het te tekenen. Het zou me eerlijk gezegd verbazen als het vierde seizoen uitkomt voor 2019… Najaar 2019!” Stiekem toch wel jammer dat wij geen opa hebben met een tijdmachine.

Alle drie de seizoen van Rick and Morty zijn nu te zien op Netflix.