Verrassing Spider-fans! Er zijn nog meer nieuwe clips vrijgegeven uit Spider-Man: Homecoming. Yay!

Article continues after the ad

Vier nieuwe clips

Omdat de film over twee weken in de bioscopen verschijnt staat de marketingmachine van Sony in de hoogste versnelling. Trailer na trailer wordt eruit gegooid, zodat zelfs mensen die onder een spreekwoordelijke steen leven inmiddels al bekend zijn met spinnemans. Ook vandaag is het weer raak. Bekijk hierboven en hieronder vier nieuwe clips.

Tante mei

In korte previews zien we onder andere meer van Spidey’s goedlachse buddy Ned en superschurk The Vulture. Toch is er één persoon die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: de nieuwe (en knappe??) Aunt May. Dat vonden wij wel interessant, dus zijn we een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gestart. Conclusie: Aunt May is er inderdaad exponentieel beter uit gaan zien met elke Spider-Man-release. Hieronder onze bevindingen: 

Homecoming

Maar even terug naar het verhaal. Na zijn debuut in Civil War moet de jonge Peter Parker alias Spider-Man in Spider-Man: Homecoming leren omgaan met zijn nieuwe status als superheld. Tegelijkertijd probeert hij op school het hoofd boven water te houden. Bepaald geen makkelijk leventje, zeker niet als je ook nog eens te maken krijgt met Vulture, gespeeld door ex-Batman Michael Keaton, die Avengers-wapens jat.