vier handen op een buik angela groothuizen amy marissa

Vier Handen Op Eén Buik stuurde Angela Groothuizen naar de 16-jarige Amy Marissa. Angela is een geweldige steun… op één nogal pijnlijke opmerking na dan!

Angela Groothuizen in Vier Handen Op Eén Buik

Amy Marissa raakte op 16-jarige leeftijd zwanger van haar 17-jarige vriend Björn. Een groot deel van de zwangerschap staat ze er echter alleen voor, omdat Björn zes maanden lang in een gesloten instelling zit. Ze kan dus wel wat hulp gebruiken… Vier Handen Op Eén Buik stuurde ervaren moeder Angela Groothuizen naar Tilburg om Amy Marissa bij te staan.

'Een wandmeubel dat eruit moet'

Net als Kim Kötter eerder, doet Angela het geweldig! Vier Handen Op Eén Buik-kijkers lopen met haar weg. Ze vinden haar een “tof mens”, dat “warmte en kracht” uitstraalt. Daarom is ze perfect geschikt om Amy Marissa voor te bereiden op het aanstaande moederschap. De kijkers komen er echter ook achter dat je voor troostende woorden niet bij The Voice-coach hoeft te zijn! “Het voelt als een wandmeubel wat eruit moet”, zo omschrijft ze de bevalling. Hilarisch!

Article continues after the ad

Ook Amy en Björn kunnen trouwens op veel waardering rekenen! Kijkers vinden het een “lief gezinnetje” en verwachten dat het stel het “goed gaat doen”. Een groot contrast met bijvoorbeeld de ‘blowende Donny’.

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdagavond om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. In een latere aflevering maakt Maxime Meiland haar opwachting.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.