De kerstnummers vliegen ons om de oren, maar deze is wel héél leuk. Jimmy en The Roots voegen zich bij Paul McCartney, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane en Tori Kelly voor een a capella uitvoering van het klassieke kerstnummer Wonderful Christmastime.

Article continues after the ad

Beestachtige talentenjacht

De Hollywoodsterren met een gouden keeltje zijn te horen in de muzikale animatiefilm Sing, van de makers van Minions. In de film is Koala Buster Moon (Matthew McConaughey) de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. 

Swingend de bioscoop uit

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Sing draait nu in de bioscoop!