Are you the one, Nederland MTV

Reality-liefhebbers hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Videoland heeft namelijk dit weekend alle acht seizoenen van Are You The One? online geknald.

Article continues after the ad

Netflix kwam een paar maanden terug al met twee seizoenen, maar Videoland doet daar nu een flinke schep bovenop!

Op zoek naar je match

In deze MTV-datingshow krijgen tien single vrouwen en tien vrijgezelle mannen die slecht zijn in daten tien weken de tijd om hun 'perfecte match' te vinden. De vraag is namelijk: "Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?"  De singles ondergaan voor de opnames een heftig matchmakingproces met diepgaande interviews en tests. Hiervoor wordt een team van professionele matchmakers en psychologen ingezet, evenals vrienden, familie en exen! Married at First Sight is er niets bij

Drama gegarandeerd

De singles vliegen vervolgens naar een prachtig eiland en beginnen hun zoektocht naar hun match. Als de hele groep er in slaagt om aan de juiste persoon gekoppeld te worden, winnen ze ook nog eens een geldbedrag. Klinkt makkelijk? Tja, maar alleen met de zogenoemde 'Truth Booth' kunnen ze verifiëren of hun keuze de juiste is. Het kan dus zomaar gebeuren dat je verliefd wordt op iemand die niet jouw match is... Zie je dan nog maar eens open te stellen.


Nederlands seizoen op komst

In Amerika zijn er al acht seizoenen gemaakt, met gemengde resultaten, maar ook hier in Nederland staat er een seizoen op de planning. Single en ready to mingle? Je kunt je via deze link nog inschrijven

De Nederlandse versie van Are You The One? is dit najaar bij zowel MTV als op Videoland te zien. De acht Amerikaanse seizoenen staan nu op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.