Mocro Maffia seizoen twee, beeld

Fans van de succesvolle Nederlandse serie Mocro Maffia kunnen zich alvast opmaken voor het tweede seizoen, dat vanaf 2 april via Videoland te zien is. In afwachting daarvan hebben de makers vandaag een eerste foto onthuld.

Article continues after the ad

We weten niet of we na het zien van de foto van het tweede seizoen Mocro Maffia nu zin hebben om de serie te bekijken of dat we gewoon keihard willen wegrennen. Het lijkt namelijk op het eerste gezicht dat enkele hoofdrolspelers - als Mo 'De Show', Romano Tevreden, Potlood, Tatta, Adill en Taxi - 'gezellig' aan tafel zitten, maar die dode muizen op de tafel wijzen toch meer op iets anders... Bah! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op


Opvallend beeld

Opvallend aan deze foto is wel dat Tata (gespeeld door Robert de Hoog) en Taxi (Iliass Ojja) bij het gezelschap lijken te horen. En dat terwijl zij toch wel een team vormen met de Paus, gespeeld door Achmed Akkabi. De drie waren in oorlog met het kamp van Romano Tevreden, maar of dat in het tweede seizoen ook zo is, moet nog blijken. Wij kijken er alvast naar uit, maar vermaken ons ondertussen nog even met deze titels.

Mocro Maffia seizoen twee staat vanaf 2 april op Videoland.