Monica Geuze in Like Monica Seizoen 2 op Videoland

Volgende week gaat het tweede seizoen van Like Monica van start. Om alvast in de stemming te komen, verscheen vandaag de eerste trailer!

Vorig jaar ging Like Monica in première bij Videoland. In deze realityserie volgen we het dagelijkse leven van vlogger en influencer Monica Geuze. Blijkbaar was het eerste seizoen een hit, want deze week kondigde de streamingdienst aan dat haar fans kunnen uitkijken naar een nieuwe reeks afleveringen. In de eerste trailer voor Like Monica: Seizoen 2 wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.


Liefdesnestje

In Like Monica: Seizoen 2 gaan Monica Geuze en haar vriend Robbert samenwonen. Maar een huis vinden in haar geliefde Amsterdam blijkt zelfs voor deze influencer makkelijker gezegd dan gedaan. En dan moet Monica het ook nog eens zien te worden met haar vriend over de inrichting van hun liefdesnestje!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Temptation Island

Daarnaast krijgen we natuurlijk ook weer een kijkje achter de schermen van het imperium van Monica Geuze. Dat blijft overigens niet beperkt tot Instagram en YouTube. Zo zagen we Geuze vorig jaar nog als presentatrice van Temptation Island en als kandidate bij De Slimste Mens. Kortom, de flirt tussen YouTube en Hilversum is nog lang niet ten einde!

Like Monica is vanaf woensdag 9 juni wekelijks te zien bij Videoland.