Achmed Akkabi als Paus in Mocro Maffia Seizoen 3 op Videoland

Eind deze maand gaat het nieuwe seizoen van Mocro Maffia van start. En afgaande op de eerste trailer, gaat het er in het komende hoofdstuk harder aan toe dan ooit!

Ademloos

Vorig jaar april maakte Videoland bekend dat er een derde seizoen van Mocro Maffia in de maak was. Geen wonder, deze misdaadserie is een enorme hit voor de streamingdienst en finale van de vorige reeks liet de kijkers ademloos achter. Op Nieuwjaarsdag verscheen al een korte teaser van Mocro Maffia: Seizoen 3. Maar met de releasedatum in het verschiet heeft de streamingdienst nu ook de eerste trailer onthuld!
 


Potlood vs. Paus

In het derde seizoen van Mocro Maffia komt Potlood (Nasrdin Dchar) alleen te staan in zijn oorlog tegen de Paus (Achmed Akkabi). Nadira (Nora El Koussour) is nog altijd uit op wraak en vindt daarin een onverwachte bondgenoot. Ten slotte komt Adil (Walid Benmbarek) voor een duivels dilemma te staan als hij ontdekt met welke crimineel hij een cellenblok deelt…
 

Article continues after the ad


Iedere week een nieuwe aflevering

Mocro Maffia: Seizoen 3 verschijnt niet direct in zijn geheel op Videoland. Iedere week zal er een nieuwe aflevering van de misdaadserie verschijnen bij de streamingdienst. “We snappen dat dit bij sommige fans als teleurstelling kan worden ervaren, maar hopen dat we op deze manier toch nog iedereen eerder kunnen laten genieten van het nieuwe seizoen”, aldus Antoinette Beumer van Videoland.

Mocro Maffia: Seizoen 3 is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks te zien bij Videoland.